به گزارش جام جم آنلاین، ایمان محرابی نیا در گفتوگو با ایسنا،آخرین وضعیت راههای کشور را تشریح کرد و گفت: در حال حاضر در محور چالوس، هراز، فیروزکوه و آزاد راه قزوین - رشت بارش برف و باران گزارش شده است.
وی افزود: شدت بارش برف در محور چالوس نسبت به محورهای دیگر شدیدتر است و تردد در محورهای دارای بارش برف و باران با کندی انجام می شود.
مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور تصریح کرد:محورهای مسدود غیر شریانی شامل پونل – خلخال، جدید هشتگرد – طالقان، کوهرنگ – بازفت – مسجد سلیمان (گردنه شاه منصوری) و دندی – تخت سلیمان است. همچنین محور شریانی اردبیل - آستارا نیز مسدود شده است.
وی اضافه کرد: همچنین بارش برف و باران در برخی از محورهای استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، ایلام، گلستان، گیلان، مازندران، البرز، تهران، مرکزی، زنجان، قزوین، کردستان، همدان، سمنان، چهارمحال و بختیاری نیز گزارش شده است.
محرابینیا از مسافران خواست حتما تجهیزات زمستانه به همراه داشته باشد و همراه داشتن زنجیر چرخ الزامی است.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد